בולונז טבעוני

הוראות הכנה לבולונז טבעוני

300 גרם טחון יבש

קערת מים ליטר וחצי מי ברז קרים

משרים את הטחון בקערה למשך 30 דקות

מוציאים ומסננים-קיבלתם  1 ק”ג טחון מוכן.

משרים את ה”טחון” בשפע מי ברז קרים במשך 30 דקות, כך שכמות המים תהיה פי 4 מכמות ה”טחון”. נפח המוצר בתום ההשריה יהיה פי 3.5 מנפחו המקורי.

מסננים היטב ממי ההשריה ומתבלים לפי הטעם והשימוש הרצוי.

“טחון טבעוני” מתאים להחלפת בשר טחון בכל סוגי המתכונים, לדוגמא: בולונז, צ’ילי קון קארנה, ממולאים, לחמא בעגיין, מפרום, מוסקה ,פאי רועים, מאפי בצק, חומוס עם בשר, עראייס, פאד קפאו, סלופי ג’ו ועוד. 

** המעוניינים להפחית צריכה מן החי יכולים להחליף עד 50 אחוז מהבשר הטחון במנה ב”טחון טבעוני”.

הוראות הכנה לרוטב בולונז:

1.  4 עגבניות חתוכות לקוביות

2. גבעולי סלרי קצוצים דק(4 גבעולים)

3. חצי בצל חתוך קוביות

4. 3 שיני שום קצוצות

5. 3 כפות שמן

6. 3 גזרים קוביות

כל זה נכנס לטיגון של 6 דקות-תוך כדי ערבוב

להוסיף 200 גרם רסק עגבניות + 4 כוסות מים

לערבב טוב ולהוסיף-מלח, פלפל, כף סוכר(חשוב), פפריקה מתוקה ומעט מאד אורגנו

להביא לרתיחה ולהנמיך לאש נמוכה  להוסיף את הטחון המושרה ל 25 דקות בישול ולהוריד מהאש.

לערבב הכל טוב ביחד (טיפ מעולה תוסיפו 2 כפות מטבוחה גם בפנים..)

עדכון

לקוחות יקרים!

בשל המצב הבטחוני המורכב, יתכנו עיכובים באספקת המשלוחים בהתאם להנחיות פיקוד העורף, מוגבלות התנועה וכוח האדם בשל הגיוס למילואים.
אנו מרכינים ראש ומשתתפים בצער המשפחות שנפגעו ומאחלים לכל החטופים והחיילים לחזור הביתה בשלום.