מוקפץ אסייתי

מצרכים:

90 גרם רצועות חלבון סויה (2 כוסות מלאות של 240מ”ל)

4 כפות שמן

כפית שמן שומשום

רוטב טריאקי\סצואן

רוטב צ’ילי מתוק

חופן ג’ינג’ר קצוץ

2 שיני שום

פלפל אדום

רבע כרוב

2 גזרים

3 גבעולי בצל ירוק

רבע פלפל חריף

ניתן להוסיף כל ירק אחר כמו פטריות, שעועית ירוקה, נבטים וכ’ו

הוראות הכנה:

נשרה את רצועות חלבון הסויה חצי שעה במי ברז קרים ולאחר חצי שעה נסנן ונשטוף אותם.

נחמם את המחבת או הווק וניצוק לתוכה 4 כפות שמן, חופן גינג’ר קצוץ ו2 שיני שום קצוצות

לאחר כ 2 דקות נוסיף חצי פלפל אדום חתוך לרצועות דקות, רבע כוס פרוס לרצועות דקות.

2 גזרים חתוכים לרצועות דקות, 3 גבעולי בצל ירוק ורבע פלפל חריף.

מקפיצים כ 3 דקות על אש גבוהה ומוסיפים את רצועות חלבון הסויה.

נוסיף, למחבת 3 כפות סויה ו 4 עד 5 כפות סיצ’ואן או טריאקי ו 2 כפות צ’ילי מתוק.

ממשיכים להקפיץ על האש עוד כ 2 דקות ומוודאים שהרוטב עוטף את כל הירקות.

לאחר שהורדנו מהאש נוסיף כפית שמן שומשום ונערבב לעוד חצי דקה .

ניתן להגיש על אורז או נודלס ולפזר למעלה בוטנים גרוסים ובצל ירוק קצוץ

עדכון

לקוחות יקרים!

בשל המצב הבטחוני המורכב, יתכנו עיכובים באספקת המשלוחים בהתאם להנחיות פיקוד העורף, מוגבלות התנועה וכוח האדם בשל הגיוס למילואים.
אנו מרכינים ראש ומשתתפים בצער המשפחות שנפגעו ומאחלים לכל החטופים והחיילים לחזור הביתה בשלום.