מסאחן טבעוני

הוראות הכנה למסאחן טבעוני

רצועות חלבון סויה

חומרים להכנת מסאחן:

90 גרם רצועות חלבון סויה יבשות

4 כפות שמן

בצל בינוני פרוס לרצועות

פטרוזיליה

לאפה\טורטייה

תבלינים: סומק, כמון, גריל עוף, מלח ופלפל

הוראות הכנה של רצועות סויה למסאחן טבעוני

  1. משרים את הרצועות במי ברז קרים במשך 30 דקות, כך שכמות המים תהיה פי 5 מכמות הרצועות.                                                                       משקל המוצר בתום ההשריה יהיה פי 4 ממשקלו המקורי
  2. מסננים היטב ממי השריה שוטפים היטב במים ומסננים שוב
  3. מתבלים לפי הטעם והשימוש הרצוי

** הרצועות מתאימות להחלפת רצועות עוף או בקר בכל סוגי המתכונים, לדוגמא: שווארמה, סוגים שונים של מנות מוקפצות, בשר מפורק ועוד ***

  1. לתוך מחבת על אש גדולה ניצוק 4 כפות שמן
  2. נקפיץ רצועות בצל כחצי דקה ונוסיף כפית שטוחה של גריל עוף, חצי כפית כמון, 3 כפיות סומק ונמשיך להקפיץ לעוד כדקה.
  3. להוסיף את הרצועות לאחר השרייה לערבב על אש גבוהה לעוד כ 3 דקות
  4. להוסיף כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ועוד כפית סומק ונערבב הכל לעוד דקה.

ניקח טורטייה/לאפה שחיממנו מעט בתנור או במחבת ונמרח את מרכזה עם טחינה.

מתוך המחבת נסדר ערמה יפה (תלולית) של מה שהקפצנו על הלאפה/טורטייה

נזלף מעט טחינה מעל.-ונפזר קצת פטרוזילייה קצוצה.

עדכון

לקוחות יקרים!

בשל המצב הבטחוני המורכב, יתכנו עיכובים באספקת המשלוחים בהתאם להנחיות פיקוד העורף, מוגבלות התנועה וכוח האדם בשל הגיוס למילואים.
אנו מרכינים ראש ומשתתפים בצער המשפחות שנפגעו ומאחלים לכל החטופים והחיילים לחזור הביתה בשלום.