פאד קפאו טבעוני

הוראות הכנה פאד קפאו טבעוני

טחון מן הצומח להכנת פאד קפאו נמצאת בערכה

חומרים להכנת פאד קפאו:

90 גרם טחון מן הצומח יבש(מכיל גלוטן)

4 כפות שמן

2 כפיות ג’ינג’ר קצוץ

20 עלי נענע קרוע

10 עלי בזילקום קרועים

חצי כוס כוסברה קצוצה

כוס שעועית ירוקה חלוטה חתוכה

2 שיני שום קצוצות

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ ( החלק הלבן )

רבע פלפל חריף קצוץ

תבלינים:כף חומץ אורז, 4 כפות סיצ’ואן, כף סילאן, 2 כפות סויה

כמה עלי נענע, מעט כוסברה וכפית וחצי שמן שומשום

הוראות הכנה של טחון טבעוני

משרים את ה”טחון” בשפע מי ברז קרים במשך 20 דקות, כך שכמות המים תהיה פי 5 מכמות ה”טחון”. נפח המוצר בתום ההשריה יהיה פי 3.5 מנפחו המקורי.

מסננים היטב ממי ההשריה ומתבלים לפי הטעם והשימוש הרצוי.

“טחון טבעוני” מתאים להחלפת בשר טחון בכל סוגי המתכונים, לדוגמא: בולונז, צ’ילי קון קארנה, ממולאים, לחמא בעגיין, מפרום, מוסקה ,פאי רועים, מאפי בצק, חומוס עם בשר, עראייס, פאד קפאו, סלופי ג’ו ועוד. 

** המעוניינים להפחית צריכה מן החי יכולים להחליף עד 50 אחוז מהבשר הטחון במנה ב”טחון טבעוני**

הוראות הכנה:

  1. ניצוק 4 כפות שמן לתוך מחבת ונוסיף את הגיגנר הקצוץ עם גבעולי הבצל הירוק הקצוצים ורבע הפלפל החריף.
  2. לאחר כמה דק נוסיף את הטחון ונקפיץ לעוד 2 דקות
  3. נוסיף את כף החומץ, 4 כפות סצואן, כף סילאן, 2 כפות סוייה ונערבב לעוד 2 דקות.
  4. נוסיף למחבת את עלי הנענע והכוסברה נערבב לעוד דקה ונוסיף כפית שמן שומשום

חצי שעה של ערבוב והמנה מוכנה – מומלץ להגיש לצד אור לבן ולפזר מעל בוטנים קצוצים