פילו ממולא ברצועות חלבון

מצרכים:

2 כוסות רצועות חלבון סויה יבשות – 90 גרם

בצל גדול פרוס לרצועות

3 כפות שקדים לבנים פרוסים

חצי צרור כוסברה/פטרוזיליה קצוץ

חצי כפית פלפל שחור

כפית מלח

חצי כפית כמון

חצי כפית קינמון

כף תבלין שווארמה מיוחד של מחוברים לחיים

חבילת דפי פילו מופשרים במקרר לילה לפני

6 כפות שמן

כף סילאן

אפשרויות תוספות-צימוקים . חמוציות . צנובר.

הוראות הכנה

-להשרות את הרצועות בעודף מי ברז קרים ל30 דקות.

-לסנן ולשטוף היטב לאחר 30 דקות

-במחבת גדול למזוג את השמן ולטגן רצועות הבצל + השקדים כ4 דקות עד להזהבה

-להוסיף את הרצועות ולערבב לעוד כ2 דקות

-להוסיף את כל התבלינים, הכוסברה והסילאן ולערבב לעוד כ2 דקות

-להסיר הכל מהאש ולתת להתקרר

לקחת 2 דפי פילו ולרסס מעט בשמן

-לסדר לרוחב ולשים מהמלית המקוררת עד 2 ס”מ הקצוות(כמו בסרטון)

-לגלגל בעדינות לגליל להדק הקצוות ולגלגל פנימה כמו שבלול

-למרוח במעט שמן מעל ולהכניס לתנור מחומם מראש 190 מעלות

לאפות כ30 דקות עד להזהבה

-לקרוא למי שאוהבים ולאכול ביחד

** המעוניינים להפחית צריכה מן החי יכולים להחליף עד 50 אחוז מרצועות עוף במנה ב”רצועות טבעוני”**

בתאבון

עדכון

לקוחות יקרים!

בשל המצב הבטחוני המורכב, יתכנו עיכובים באספקת המשלוחים בהתאם להנחיות פיקוד העורף, מוגבלות התנועה וכוח האדם בשל הגיוס למילואים.
אנו מרכינים ראש ומשתתפים בצער המשפחות שנפגעו ומאחלים לכל החטופים והחיילים לחזור הביתה בשלום.