שווארמה טבעונית

הוראות הכנה לשווארמה טבעוני

רצועות חלבון סויה להכנת שווארמה 

חומרים להכנת שווארמה:

100 גרם רצועות חלבון  יבשות

4 כפות שמן

בצל בינוני חתוך דק 

תבלין שווארמה

הוראות הכנה של רצועות דקות לשווארמה והקפצה

  1. משרים את הרצועות בשפע מי ברז קרים במשך 30 דקות, כך שכמות המים תהיה פי 5 מכמות הרצועות. משקל המוצר בתום ההשריה יהיה פי 4 ממשקלו המקורי.
  2. מסננים היטב ממי ההשריה, שוטפים היטב במים ומסננים שוב.

**הרצועות מתאימות להחלפת רצועות עוף או בקר בכל סוגי המתכונים, לדוגמא: שווארמה, סוגים שונים של מנות מוקפצות, בשר מפורק ועוד.**

  1. לתוך מחבת ניצוק 4 כפות שמן, לאחר שהשמן חם נוסיף הרצועות ונערבב כ 3 דקות.
  2. נוסיף את הבצל חתוך דק למחבת ונקפיץ
  3. נוסיף 3 כפיות שטוחות של תבלין השווארמה .
  4. נקפיץ עוד 2 דקות ונשפר טעמים

בתאבון