שווארמה טבעונית

הוראות הכנה לשווארמה טבעוני

רצועות מן הצומח להכנת שווארמה ושקית התבלין נמצאת בערכה

חומרים להכנת שווארמה:

100 גרם רצועות חלבון  יבשות

4 כפות שמן

בצל בינוני חתוך דק 

תבלין שווארמה ( מהערכה )

 

הוראות הכנה של רצועות דקות לשווארמה והקפצה

  1. משרים את הרצועות בשפע מי ברז קרים במשך 30 דקות, כך שכמות המים תהיה פי 5 מכמות הרצועות. משקל המוצר בתום ההשריה יהיה פי 4 ממשקלו המקורי.
  2. מסננים היטב ממי ההשריה, שוטפים היטב במים ומסננים שוב.
  3. מתבלים לפי הטעם והשימוש הרצוי.

**הרצועות מתאימות להחלפת רצועות עוף או בקר בכל סוגי המתכונים, לדוגמא: שווארמה, סוגים שונים של מנות מוקפצות, בשר מפורק ועוד.**

  1. לתוך מחבת ניצוק 4 כפות שמן, לאחר שהשמן חם נוסיף הרצועות ונערבב כדקה.
  2. נוסיף את הבצל חתוך דק למחבת ונקפיץ
  3. נוסיף 3 כפיות שטוחות של תבלין השווארמה מהערכה. 
  4. נקפית עוד 2 דקות וונשפר טעמים

בתאבון