הוראות הכנה לשווארמה טבעוני
רצועות חלבון סויה להכנת שווארמה
חומרים להכנת שווארמה:
100 גרם רצועות חלבון יבשות
4 כפות שמן
בצל בינוני חתוך דק
תבלין שווארמה
הוראות הכנה של רצועות דקות לשווארמה והקפצה
- משרים את הרצועות בשפע מי ברז קרים במשך 30 דקות, כך שכמות המים תהיה פי 5 מכמות הרצועות. משקל המוצר בתום ההשריה יהיה פי 4 ממשקלו המקורי.
- מסננים היטב ממי ההשריה, שוטפים היטב במים ומסננים שוב.
**הרצועות מתאימות להחלפת רצועות עוף או בקר בכל סוגי המתכונים, לדוגמא: שווארמה, סוגים שונים של מנות מוקפצות, בשר מפורק ועוד.**
- לתוך מחבת ניצוק 4 כפות שמן, לאחר שהשמן חם נוסיף הרצועות ונערבב כ 3 דקות.
- נוסיף את הבצל חתוך דק למחבת ונקפיץ
- נוסיף 3 כפיות שטוחות של תבלין השווארמה .
- נקפיץ עוד 2 דקות ונשפר טעמים
בתאבון