הוראות הכנה לחמא בעג'ון טבעוני
חומרים : – דרך קיצור – ניתן להשתמש בטחון קסם ולעבור לסעיף 7
100 גרם טחון טבעוני יבש
4 כפות שמן
בצל בינוני
צנוברים
טורטייה/פיתה שפתחנו ל2/לאפה
הוראות הכנה של טחון טבעוני
משרים את ה"טחון" בשפע מי ברז קרים במשך 30 דקות, כך שכמות המים תהיה פי 4 מכמות ה"טחון". נפח המוצר בתום ההשריה יהיה פי 3.5 מנפחו המקורי.
מסננים היטב ממי ההשריה ומתבלים לפי הטעם והשימוש הרצוי.
"טחון טבעוני" מתאים להחלפת בשר טחון בכל סוגי המתכונים, לדוגמא: בולונז, צ'ילי קון קארנה, ממולאים, לחמא בעגיין, מפרום, מוסקה ,פאי רועים, מאפי בצק, חומוס עם בשר, עראייס, פאד קפאו, סלופי ג'ו ועוד.
** המעוניינים להפחית צריכה מן החי יכולים להחליף עד 50 אחוז מהבשר הטחון במנה ב"טחון טבעוני**
הוראות הכנה:
הירשמו לניוזלייטר שלנו לקבלת עידכונים על מבצעים וחדשות !
© כל הזכיות שמורות למחוברים לחיים
יש לכם שאלות? רוצים להתייעץ? בואו לדבר איתנו!