מצרכים:
90 גרם רצועות חלבון סויה (2 כוסות מלאות של 240מ"ל)
4 כפות שמן
כפית שמן שומשום
רוטב טריאקי\סצואן
רוטב צ'ילי מתוק
חופן ג'ינג'ר קצוץ
2 שיני שום
פלפל אדום
רבע כרוב
2 גזרים
3 גבעולי בצל ירוק
רבע פלפל חריף
ניתן להוסיף כל ירק אחר כמו פטריות, שעועית ירוקה, נבטים וכ'ו
הוראות הכנה:
נשרה את רצועות חלבון הסויה חצי שעה במי ברז קרים ולאחר חצי שעה נסנן ונשטוף אותם.
נחמם את המחבת או הווק וניצוק לתוכה 4 כפות שמן, חופן גינג'ר קצוץ ו2 שיני שום קצוצות
לאחר כ 2 דקות נוסיף חצי פלפל אדום חתוך לרצועות דקות, רבע כוס פרוס לרצועות דקות.
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות, 3 גבעולי בצל ירוק ורבע פלפל חריף.
מקפיצים כ 3 דקות על אש גבוהה ומוסיפים את רצועות חלבון הסויה.
נוסיף, למחבת 3 כפות סויה ו 4 עד 5 כפות סיצ'ואן או טריאקי ו 2 כפות צ'ילי מתוק.
ממשיכים להקפיץ על האש עוד כ 2 דקות ומוודאים שהרוטב עוטף את כל הירקות.
לאחר שהורדנו מהאש נוסיף כפית שמן שומשום ונערבב לעוד חצי דקה .
ניתן להגיש על אורז או נודלס ולפזר למעלה בוטנים גרוסים ובצל ירוק קצוץ
הירשמו לניוזלייטר שלנו לקבלת עידכונים על מבצעים וחדשות !
© כל הזכיות שמורות למחוברים לחיים
יש לכם שאלות? רוצים להתייעץ? בואו לדבר איתנו!