מצרכים:
2 כוסות רצועות חלבון סויה יבשות – 90 גרם
בצל גדול פרוס לרצועות
3 כפות שקדים לבנים פרוסים
חצי צרור כוסברה/פטרוזיליה קצוץ
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
חצי כפית כמון
חצי כפית קינמון
כף תבלין שווארמה מיוחד של מחוברים לחיים
חבילת דפי פילו מופשרים במקרר לילה לפני
6 כפות שמן
כף סילאן
אפשרויות תוספות-צימוקים . חמוציות . צנובר.
הוראות הכנה
-להשרות את הרצועות בעודף מי ברז קרים ל30 דקות.
-לסנן ולשטוף היטב לאחר 30 דקות
-במחבת גדול למזוג את השמן ולטגן רצועות הבצל + השקדים כ4 דקות עד להזהבה
-להוסיף את הרצועות ולערבב לעוד כ2 דקות
-להוסיף את כל התבלינים, הכוסברה והסילאן ולערבב לעוד כ2 דקות
-להסיר הכל מהאש ולתת להתקרר
לקחת 2 דפי פילו ולרסס מעט בשמן
-לסדר לרוחב ולשים מהמלית המקוררת עד 2 ס"מ הקצוות(כמו בסרטון)
-לגלגל בעדינות לגליל להדק הקצוות ולגלגל פנימה כמו שבלול
-למרוח במעט שמן מעל ולהכניס לתנור מחומם מראש 190 מעלות
לאפות כ30 דקות עד להזהבה
-לקרוא למי שאוהבים ולאכול ביחד
** המעוניינים להפחית צריכה מן החי יכולים להחליף עד 50 אחוז מרצועות עוף במנה ב"רצועות טבעוני"**
בתאבון
הירשמו לניוזלייטר שלנו לקבלת עידכונים על מבצעים וחדשות !
© כל הזכיות שמורות למחוברים לחיים
יש לכם שאלות? רוצים להתייעץ? בואו לדבר איתנו!